Arno’s Aperitief van donderdag 23 augustus 2012

Hieronder een kort fotoverslag van de achtste aflevering van Arno’s Aperitief op Noorderzon 2012.
Alle foto’s staan op de website van Pjotr Wiese: www.beamen.nl
En… Arno’s Aperitief heeft ook een Facebook pagina. Inmiddels 75 ‘likers’.
Bij de 100 volgt een nieuwe uitdagende tegenprestatie… maar die is nog diep geheim!
Tipje van de sluier…? Bekijk het shownieuws van Bram Douwes…

Redactievergadering om 13:00u op het terras van De Spiegeltent. Rechts Beatrijs Schokkenbroek en Geert Oude Weernink, sinds kort bekend als het komische giechel-duo Wipneus en Pim. Links Bram Douwes en Arno van der Heyden. Binnenkort samen op RTV Noord als presentatoren van het nieuwe programma 'Kunst met peren'. Maar dat is nog diep geheim!

Vijf minuten voor aanvang... en er moet nog zoveel gebeuren.

Dennis 'Cooking Place' Nolle met vijgen. Daar versiert hij de falafel mee en dat levert een verrassend lekker hapje op. Jammer voor Arno dat hij in het Dagblad van het Noorden heeft laten noteren dat hij verlangt naar een 'berenlul' De hele zaal krijgt een heerlijke falafel met vijgenchutney... Arno krijgt een falafellul. Zonder vijgen chutney!

Wouter de Boer van Wishful Music. WM organiseert (cureert) huiskamerconcerten in Groningen. En ook op Noorderzon. Arno stelt onmiddellijk zijn huiskamer ter beschikking voor een concert van Elle Alpha en Inge van Calkar. Maar daarover later meer. Wouter de Boer (@weedebee) is by the way een erg aardige jongen.

Wishful Music doet overigens meer. Kijk maar: Wishful Music
Luister hier naar het gesprek met Wouter de Boer

Elle Alpha is de band van Ella Stoffers. Geen schrijffout! Elle Alpha, Ella Stoffers!!! Te gek bandje, maar zo'n naam is verwarrend. Ella -of Elle- is het niet met Arno eens en handhaaft de verwarrende naam. Naast haar Michel Freeburg op bas, Jeroen Schaaf op gitaar en Nick Busser op Cajon. Binnenkort bij Arno thuis. Wanneer? Dat is nog geheim!

Elle Alpha ‘Our time will come’
Luister naar een fragmentje van Elle Alpha

Het is weer Dove Donderdag. Daar maken we geen geheim van. Sylvia Bouwman vertaalt de tekst van 'Full speed towards the sun". De Noordersun uiteraard. Arno assisteert, maar goed... dat ziet u zelf ook wel.

Aan tafel Bram Schoemaker en Jan Willem van Mansvelt van de Werkgroep Doofvriendelijk. Ze maken filmpjes voor de website van het Dovenclubhuis. Yvonne Jobse en Sylvia Bouwman vertalen in twee richtingen.

Op de voorgrond Bram, daarachter Jan Willem.

LUISTER: Bram Schoemaker Jan Willem van Mansfelt en Sylvia Bouwman.
Filmpje op de site van het Dovenclubhuis (geluid kan uit!):

Hylkje Geertsema, biophysicus. Ze onderzoekt cellen op moleculair niveau.

En ze is aanwezig namens Qu3 in het Aperitief . Ze schijnt met een blacklight laserpen door de ochtendurine van Geert Oude Weernink. Het resultaat is verbluffend! Geert blijkt zwanger te zijn.

Nee, natuurlijk niet.
Maar wat er nou wel precies voor conclusies te verbinden zijn aan dat kleurverschil is erg ingewikkeld. Voor wie het denkt te begrijpen… Qu3
Of luister naar het college van Hyklje Geertsema

Pelle Ask, acteur van De Utvalgte ( De Uitverkorenen)

Thorbjörn Davidsen, ook acteur van De Utvalgte ( De Uitverkorenen)

En Anne Halton, dramaturge bij De Utvalgte. (De Uitverkorenen)

Normaliter heeft Arno maximaal twee gasten aan tafel. Maar uitverkoren is uitverkoren! De Utvalgte brengt naast dramaturge Anne Halton (de dramaturge) ook twee acteurs mee. Maar zelfs met z’n drieën zijn ze niet in staat om het publiek duidelijk te maken waar “The art of being tamed” over gaat. Het meegebrachte filmpje biedt ook niet echt opheldering. Gelukkig zijn ze al uitverkocht en Eric Nederkoorn van het dagblad van het Noorden vond het een prachtige voorstelling. En daar gaat het tenslotte om!

Luister De Utvalgte
Website van De Utvalgte

Harry Voornhout is fan van Inge van Calkar en filmt haar op zijn mobieltje vanuit onbegrijpelijk camerastandpunt.

Inge van Calkar -met dank aan Wishful Music- sluit deze aflevering van Arno's Aperitief af. En binnen afzienbare tijd staat ze bij Arno in de huiskamer. Maar dat is voorlopig nog geheim.

Luister Inge van Calcar

Tot morgen, 18:00u Spiegeltent

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube