Clips

Clips

Clips van Arno:
Zie ook het Youtube kanaal

Arno is er niet meer

Arno is op vrijdag 20 januari 2023 overleden.
De crematie heeft in stilte plaatsgevonden.
Zie ook: Arno is er niet meer

Geen 18 meer
Titellied van de gelijknamige voorstelling, die in het voorjaar van 2021 zou gaan spelen.


Dansen met de duivel I
nummer uit de voorstelling ‘Geen 18 meer’.
Het verhaal: aan de vooravond van mijn 30e verjaardag besluit ik voor altijd 29 te blijven. Waarom die oprit nemen naar de snelweg die linea recta via huwelijk, hypotheek en Alzheimer naar de dood leidt? In het café ontmoet ik een mooie jonge vrouw, die zegt dat ze me daarbij kan helpen. Maar ze wil er wel wat voor terug… mijn ziel.


Dansen met de duivel #2


Terug bij af
Liedje uit de nieuwe voorstelling ‘Geen 18 meer’
Meer info over het liedje: hier
Meer info over de voorstelling: hier


We leven nog lang en gelukkig
Tijdens de Corona lockdown mocht ik een liedje opnemen in de schouwburg van Groningen. Een lichtje aan het einde van de tunnel…


De Groninger zon
Videoclip gemaakt voor de theaterproductie “Noord”.
In het voorjaar van 2019 speelde Arno boer Tjeert in de preview van Noord en zong hij live. De uiteindelijk voorstelling heeft hij niet kunnen spelen vanwege keelklachten.De deserteur
naar aanleiding van het voorstel voor ‘De Avondklok’ op 20 januari 2021


Halleluja


Rijk der Kneuzen
Gemaakt voor de overzichtstentoonstelling van Olga Wiese.


Moi Arnold


Loflied op de Deux Chauveaux


Een gouwe ouwe: De Vief


Ain Twij Drei


Schoapen (voor Jan Rot)


Jubileumlied Ronald McDonald Huis Groningen
Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van het Ronald McDonald Huis Groningen herschreef Arno het liedje ‘Ons Huis’ van Trio Kloosterboer.


Toe moar vot moar
Carnavalsliedje van ‘Arnold en De Kloosterwiekers’ over een veel gehoorde uitdrukking in de Groninger café’s: “Tou moar, vot moar, t is nait aans, k haar weer draank op…”


Wat is er mis met jou?
Liedje uit de voorstelling Zó.
Opgenomen in theater De Bres in Leeuwarden op 29 maart 2013.


Moi Arnold
Al vanaf mijn geboorte noemen mensen mij Arnold. Wat is dat toch? Ik heet Arno! Zelfs mijn eigen opa bleef me hardnekkig Arnold noemen. En sinds ik in Groningen woon is het schering en inslag. ‘Moi Arnold!’ heur ik overaal… Het deed me aan Willempie van André van Duin denken (“Ik heet Wim, meer niet…”). Onder de douche schoot me een Groningse variant te binnen. En carnaval 2013 nadert… t Is een grapje. Hopelijk vinden ze het leuk in Kronkeldörp (Kloosterburen) en Kloosterwieke (Ter Apel). Bas Mulder maakte de muziek en heeft het nummer geproduceerd. Pjotr Wiese (camera), Jessica Kloosterhuis (setdressing en chauffeur) en ik (brommertje) zijn op pad gegaan in Stad en Ommelaand. Dit is het resultaat. Ben ik een Brabantse Groninger? Of een Groningse Brabander? Hoe dan ook… er stroomt nog wat rooms carnavalsbloed door de aderen. Alaaf!


Kabouter Kapsoones
Clip van het nummer Kabouter Kapsoones door Arno van der Heyden. De clip is opgenomen in kapsalon Kapsoones in Groningen. Sijtse Scheringa speelt de kabouter.


I.R.L.
Arno van der Heijden speelde en zong maandagochtend live in De Centrale zijn nieuwe nummer “I.R.L.” — in real life — over de sociale media.


Hulde aan Mulder
Dé afsluiting van de filmserie over 100 jaar Firma Mulder Feestartikelen in Groningen.


  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube