Een week lang #Twitterfietsen op een e-bike.

Follow that e-bike...

Wat hebben boswachters, cabaretiers, topsporters, directeuren en wethouders gemeen?
Ze rijden allemaal rond op de #twitterfiets!

Vanaf 1 mei tot 30 juni is dit stalen ros te zien bij ons in de regio! Bekende en minder bekende Groningers en Drentenaren rijden elk een week lang op de fiets, e-bike en e-scooter. Daarbij doen zij verslag op Twitter van hun tocht door stad en natuur. Van rugwinden tot zijwinden, van regendrup tot zonnestraal, alles wordt gedeeld. Ontdek samen met de Twitteraars hoe het is om filevrij te rijden!

Spot the bike en win!
Ziet u de #Twitterfiets voorbijkomen?
Tweet dan een foto naar @Ga_slimmer met #Twitterfiets en maak kans op een leuke prijs!
Op www.gaslimmerreizen.nu/twitterfiets kun je alle deelnemers volgen.

Arno van der Heyden
Ik ga van donderdag 3 tot en met woensdag 9 mei fietsen en twitteren op een e-bike. Op donderdag 10 mei vindt om 13:00u de ceremoniële overdracht plaats aan wethouder Remco Kouwenhoven op het Raadhuisplein in Haren. Ik ben benieuwd. Ik heb eigenlijk een hekel aan fietsen. Ik wandel liever. Maar goed, ik ga het proberen!
Op www.twitter.com/arnovdheyden komen mijn #Twitterfiets-tweets te staan.

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube