Puur Geluk in Emmen

Limburgse toestanden onderweg van Groningen naar Emmen, zondagochtend vroeg. Voor ons doen héél vroeg!

De N34.... fietspad in het midden. Levensgevaarlijke weg. En wat doen al die mensen op de weg? Onderweg naar voetbal, schoonouders of de kerk?

Eindelijk... Emmen! De Muzeval. Ooit een school, nu een prachtig theater. Natuurlijk willen ze een nieuw groot theater naast de nieuwe grote dierentuin. Ik hoop ook dat het doorgaat, maar zo niet.... er is niks mis met de Muzeval. Echt niet!

Dit is de grote zaal. Maar daar speelden wij niet...

...want daar stond kabouter Plop.

Kleedkamer 1, sorry bezet. (De Muzeval heeft een ruimte met de gekste rekwisieten)

Aha de ambassadeurs. Die hebben gezorgd voor een volle zaal. Dit is Tim. "Een geweldige avond uit m'n dak". Sorry Tim het was een matinee. Maar erg leuk dat jij er toch was.

Bert en Tineke de Groot, eerste rij (zie foto van de zaal hier ergens onder). Normaliter liefhebbers van "romantiek en een vleugje sterallures" maar vanmiddag in de Muzeval voor een beetje Puur Geluk. Tot en met de nazit. En daarna op de fiets naar huis. Ze waren met de limo gekomen.

Lieke Schasfoort, houdt van "ontroerend en intens". Speciaal voor haar "het het nog nooit zo donker west" van Ede Staal. Dat had ik beloofd op 30 januari j.l. bij de presentatie van de ambassadeurs.

Tenslotte Iefke van der Hoeven met haar kinderen. Zij waren er niet. Spelen we nota bene speciaal een matinee.... 😉

Volgende keer staan we hier. "Zoooo!"

Of toch liever hier? Daar waar ik ook begonnen ben. In de Piepzak. Stampvol. Dank aan u allen. Links vooraan Bert en Tineke, Lieke ergens halverwege rechts, Tim met zijn mooie vriendin helemaal achterin en op rij 3 derde van links Coosje Frelier (zie reactie onder dit bericht).

Het staatslot van de matinee in Emmen, jackpot 40 miljoen gulden, uitslag 10 dec 2010.... Nummer CS 015513. Volg de berichtgeving op deze site. Trouwens, als het (weer) niks wordt dan denken we nog even terug aan de wijze woorden van de meneer in streepjestrui (Johann Westra, zie reactie) op rij 4. "Geluk", zei hij "is dat je erin slaagt met de dingen die je overkomen toch verder te leven én hoop te houden." En zo is het!

We houden hoop… op het lot van Emmen is nog geen dubbeltje gevallen. (nagekomen bericht dd. 11 december 2010)

Maar als de jackpot wel valt gaat de champagne weer open!

Meer foto’s op www.beamen.nl

This entry was posted in Cabaret. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

10 Comments