NNO/Ede Staal (uitverkocht)

Credo
Geef mie dien blues
Vrouger (tougift)

In 2001 waren zangeres Rika Dijkstra en Arno van der Heyden de solisten bij een bijzonder project van het Noord Nederland Orkest. Liedjes van de beroemde Groningse troubadour Ede Staal, gearrangeerd voor symfonieorkest. Het concert, een ode aan Ede, werd in alle Noordelijke schouwburgen met veel succes gespeeld. Van de twee uitverkochte concerten op 28 en 29 in de grote zaal van de Oosterpoort werd er één opgenomen door de NPS en op CD gezet. TV Noord zond een registratie van het concert uit.

De CD is tijdelijk uitverkocht. Zodra het NNO nieuwe exemplaren heeft laten drukken is hij ook hier weer verkrijgbaar. De prijs van deze CD bedraagt dan weer  € 17,50. Te bestellen bij bestelling@arnovanderheyden.nl. Na ontvangst van uw overschrijving (onder vermelding van de titel en uw adresgegevens) op bankrekeningnr. 417012373 t.n.v. Arno van der Heyden, Groningen wordt het in Nederland franco aan huis bezorgd.

This entry was posted in Discografie. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments

 1. imco van der wal
  Posted 20 juli 2012 at 23:19 | Permalink

  Vraagje.
  Is de CD van het NNO / Ede Staal weer verkrijgbaar?
  Indien de reactie positief is, wil ik graag een exemplaat van die CD bestellen.
  Graag verneem ik uw reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Imco van der Wal

 2. Arno
  Posted 22 juli 2012 at 15:37 | Permalink

  Antwoordje:
  van het NNO heb ik begrepen dat de CD uitverkocht is. Ze waren van plan nieuwe exemplaren te laten drukken, maar daar heb ik nog niks van gehoord. Mocht dat veranderen dan maak ik daar melding van.

  Vriendelijke groet,
  Arno van der Heyden

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube