Arno’s Aperitief op Noorderzon 2019

Foto Pjotr Wiese mda WERC

Vertrouwd en toch verrassend 
Ieder jaar heet Arno van der Heyden het Noorderzonpubliek van harte welkom bij de talkshow Arno’s Aperitief. Voor de negentiende keer op rij stort Arno zich tien dagen lang 24/7 in het Noorderzongedruis en geeft daarvan elke avond tussen 18:00 en 19:00 een sfeerverslag in de Spiegeltent. In beeld en geluid, met liedjes, verhalen, conferences en dagelijks wisselende gasten. Artiesten en muzikanten sluiten aan om te komen vertellen over hun voorstelling en live hun muziek te laten horen. In de inmiddels niet meer weg te denken Aperitief Quiz zijn vrijkaarten te winnen, en uiteraard vindt dit alles plaats onder het genot van een hapje en een drankje. Op beide donderdagen wordt het Aperitief live getolkt door een gebarentolk. Een avondje Noorderzon begint met het Aperitief!

Op deze website en op de Aperitief-pagina op Facebook is Arno’s Aperitief ook te volgen voor degenen, die niet naar de Spiegeltent (kunnen) komen om het live bij te wonen.

 

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube