Noorderzon

Noorderzon 2020, nota bene het 30-jarig jubileum, kende door Corona een zwaar uitgedund programma. Toch waren wij weer van de partij met een ‘Alternatief Aperitief’: Noorderzon aan Huis. Een talkshow in samenwerking met het Dagblad van het Noorden, uitgezonden op Podium TV.

Voor de buis met Noorderzon aan huis
In het live televisieprogramma Noorderzon aan Huis – Een Alternatief Aperitief komt Noorderzon naar je toe. Er staat dit jaar geen Spiegeltent in het Noorderplantsoen, geen containers aan de Leliesingel, maar presentator Arno van der Heyden ontvangt in het Grand Theatre toch een aantal noordelijke theatermakers, die speciaal voor deze corona-editie een korte voorstelling hebben gemaakt voor tv (en een klein live publiek). Er wordt aandacht besteed aan wat er in Stad en Ommeland te beleven valt, want Noorderzon zal beslist niet helemaal ongezien voorbij gaan deze zomer. Podium Plataan zorgt voor de muziek in een echte Noorderzon-setting en in de Jubileum Quiz maak je als kijker kans op een mooie 30-jaar Noorderzon Prijs. Daarnaast zal Dennis Nolle van Dennis Cooking Place iedere keer voor het live publiek een hapje erbij verzorgen!

 

Terugkijken? Klik op de onderstaande linkjes voor de afleveringen:

Kijk hier aflevering #1 terug
23 Juli | Illustere Figuren, Rosa Timmer, Joost Dijkema, Ynze van der Spek & Joep van Ruiten

Kijk hier aflevering #2 terug
30 Juli | Teddy’s Last Ride, Rosa Timmer, Zippora Tieman & Jelte Posthumus

Kijk hier aflevering #3 terug
6 aug | Duo Diesel & Marco Bonissimo, Rosa Timmer, WATERBOLK & Jirke Poetijn

Kijk hier aflevering #4 terug
13 aug | Jonge Sla, Rosa Timmer, Them Dirty Dimes & WERC

Kijk hier aflevering #5 terug
20 Augustus | De Noorderlingen, Rosa Timmer, Jonathan Rhodes & Stefan Nieuwenhuis

Credits:
NDC/Dagblad van het Noorden, Utilitys, Noorderzon, Grand Theatre en Arno van der Heyden.

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube