Arno’s Aperitief van vrijdag 26 augustus 2011

Hieronder een kort fotoverslag van de negende aflevering van Arno’s Aperitief op Noorderzon 2011.
Alle foto’s staan op de website van Pjotr Wiese: www.beamen.nl

Kijk ook op het blog van Noorderzon voor actuele Noorderzon informatie.

 

Dennis heeft de Groningse Zuidlaardermeerpaling al in het voren geslacht. En gerookt. De bulgursalade, gemarineerd met onder andere rozijnen en heeft ie ook in de kookschool voorbereid, want hij wil niet opnieuw de tent uit gejaagd worden vanwege zijn electrische kookplaatjes. Een koud hapje dus vandaag.

Frank Schaap van Aqua Luma, projecteert een man lopend op het water boven de vijver van het Noorderplantsoen. Wie kan dat nou zijn?

Frans van der Kamp maakt hele grote bellen van eigen gemaakt polymeerzeepsop. Dat is helaas niet mogelijk in de Spiegeltent, omdat zijn sop de vloer van Circus Cantina spekglad zal maken.

Luister hier naar het gesprek met Frank en Frans: 2011-08-26-Frank_en_Frans
En kijk hier naar de mega zeepbellen van Frans van der Kamp zoals hij ze zaterdag ook op Noorderzon zal ‘blazen’.

Bianca Rekker van de Stichting Stiel. In het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk heeft Stiel een expositie van meer dan 40 foto's van bijzondere vrijwilligers laten maken door de fotografen Richard van der Woude en... jawel Pjotr Wiese!

Foto expositie Noordergoud op Noorderzon (zuid) uitgelegd door Bianca Rekker van Stiel: 2011-08-26-Bianca_Rekker

De gouden button. Burgemeester Peter Rehwinkel zal om 18:30u de eerste buttons overhandigen aan de vrijwilligers van Noorderzon tijdens de tweede officiële opening van de expositie. Wij hebben echter om 18:25u al de primeur. En wie valt de eer toe...?

...aan Jessica: Chef Ondersteuningsteam van Arno's Aperitief. Maar ze is geen vrijwilligster: 'Ik moet!', aldus de geëmotioneerde vriendin van de presentator.

Cedarwell speelt het dak eraf , met dank aan Dennis: 'I've never had eal like this before'. Cedarwell was gisteren ook al de muzikale gast, maar door de vertraging van September Leaves op hun reis van Berlijn naar Groningen komt Cedarwell met liefde nogmaals opdraven.

Bart van der Laar van de RUG laat met een levensgevaarlijk experiment de werking van spiegelneuronen zien.

Vrijwilligster Tess streelt teder de vingers van experiment-slachtoffer Arno...

...zowel links (Arno's echte hand) als rechts (een nephand)... en dan komt het!

Luister maar: 2011-08-26-Q3

De amuse van Dennis is klaar. Paling met gemarineerde bulgursalade en rode biet.

Ga voor het recept, de bereiding, opmaak en presentatie naar www.denniscookingplace.nl
Daar staat ook de nieuwste aflevering  van het online kookprogramma “Dikkedakken met Dennis”.
Maar goed, die kun je op zich ook hieronder bekijken:

Patrick Vervueren van Compagnie Frieda. Poëtisch poppentheater voor kinderen vanaf zes jaar in het Prinsentheater. Geen tekst, wel prachtige choreografie... doofvriednlijk, lijkt me.

Dit is de hoofdpersoon van de voorstelling "En lang en gelukkig (en ze leefden nog)" van Compagnie Frieda. De voorstelling gaat over "Verlangen".

Hier staat het interview met Patrick: 2011-08-26-Frieda

Geert van der Velde van HAM Radio Communications. Hem zijn wij veel dank verschuldigd voor de muzikale bijdragen aan het Aperitief. Hopelijk is September Leaves op tijd in Groningen vor het huiskamerconcert aan de Leliesingel.

Meer informatie over HAM Radio Communications vind je hier.

Zaterdag 27 augustus is de laatste aflevering van Arno’s Aperitief. Zondag wordt de serie afgesloten met de Dinnershow “Dikkedakken met Dennis” in de Desdemona Tent.
Zaterdag te gast in het Aperitief: PME ART, Circus Cantina, Maria Jerez, Anne Jan Toonstra, Jan Apotheker met het Mozart Experiment van Qu3 en muziek van ‘Honig’.

Spiegeltent
18:00 uur
Met amuse van parelhoen in mosterdgelei, een glaasje prosecco en ‘drogeworstuutgrunnen‘.

http://youtu.be/KvKjXKFoNEY

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube