Arno’s Aperitief van zaterdag 25 augustus 2012

Hieronder een kort fotoverslag van de tiende en laatste aflevering van Arno’s Aperitief op Noorderzon 2012 in Spiegeltent Jean Louis.
Alle foto’s staan op de website van Pjotr Wiese: www.beamen.nl
En… Arno’s Aperitief heeft ook een Facebook pagina. Bijna 100 ‘likes’… gaan we het halen?

Redactievergadering op het terras van de Spiegeltent. Kersverse bar-vrijwilligster Laura vraagt na een kwartier: “Doen jullie een soort improvisatietoneel?”

Spiegelcrew! vlnr Jorn, Michel, Annemarie, Lobke, Johan en Diedrick. Door een onafhankelijke jury van deskundigen uitgeroepen tot de beste crew ooit. Sommige mensen krijgen er zelfs tranen van in de ogen. “Spiegelcrew rulezzzzz…!”

Droge worst uut Communicatie en Advies Bureau Unicom.

Hoofdsponsor Dennis Cooking Place Nolle spreekt door de zendermicrofoon van presentator ik. “Techniek redt Aperitief!”, aldus een zichtbaar vermoeide talkshowhost.

Van de ‘left-over’ zoete ommelet van de sushi van vrijdag maakt Dennis vandaag een heerlijke zoete ommelet met groente en andere ook best wel eens voor de verandering een keer lekkere dingen.

Hester Chillingworth, regisseur van Big Hits van GETINTHEBACKOFTHEVAN, typical English humor.

GETINTHEBACKOFTHEVAN met vlnr een konijn, een man met ontbloot bovenlijf en een lekker wijf. Wie van de Drie hoort er niet bij?

Luister naar Get in the back of the van

Razende Reporter Bram Douwes drijfnat na live verslag van de Grunneger Speulen in Siideburen.

Carolijn Slottje heeft van het CBK de opdracht gekregen een kunstwerk voor het Noorderzon Festival te maken. Alle spiegelende vogels in het plantsoen zijn van haar hand. En er zijn er ook al een paar gejat trouwens. TERUGBRENGEN!

Eén van de vogels van Carolijn speelt een hoofdrol in Aperitief Quiz “Where is Woody?”

And the winner is…. Carolijn Slottje

Bart van de Laar van Science Linx. In de kubus van Qu3 heeft Science Linx een wereld van Kunst en Wetenschap gecreëerd. En nog lollig ook. Eitje bakken in een papieren zelf gevouwen bakje. Kan dat? Ja, dat kan!

Voor de zekerheid onder tafel…

Het verhaal en het experiment van Q3 Bart van de Laar

Henk de Vries, initiator van Qu3, heeft een cadeautje voor de presentator. Hartelijk dank. Volgend jaar geen Qu3 meer. We zullen het missen. Hopelijk komt er wel een waardige vervanger. Of -nog beter-  een permanente ‘Doe en Ontdek Plek’ in Groningen.

 

Gabrielle Glasbeek, Vrouw Holland

Marieke Klooster, Vrouw Holland.

Vrouw Holland geeft zondag 26 augustus twee try outs van het nieuwe programma ‘Brave meisjes komen in de hemel’.
Vrouw Holland kun je er eigenlijk altijd wel bijhebben, maar ja… in de hemel is geen bier!
Vrouw Holland lied
Vrouw holland interview
Vrouw Holland website

 

 

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube