Feest der Herkenning voor de specialisten van het UMCG

Op vrijdag 17 september organiseerden de specialisten van het Universitair Medisch Centrum Groningen een Feest der Herkenning in het gebouw van de zeilvereniging aan het Paterswoldse meer. Gewoon voor de gezelligheid. En om de andere 624 collega-specialisten wat beter te leren kennen…

Maar aan de avond was ook een goed doel verbonden. Een groot deel van de opbrengst ging naar het Fonds Familie in de Buurt. Ik mocht een optreden verzorgen op de gezellige rondvaartboot van Roos Renting en om een bijdrage aan het fonds te kunnen leveren kocht ik een staatslot met kans op de jackpot van 12,4 miljoen euro. Stel dat ie valt dan maak ik het af op een mooi rond bedrag van 10 miljoen. Akkoord?

Dit is het lot. En u mag me er aan houden.

Nagekomen bericht… 10 oktober 2010: er is een wel heel mooi rond bedrag op dit lot gevallen, nul! we hebben ook nooit mazzel.

This entry was posted in Actueel, Schnabbel en babbel. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube