Jan Brons is terug

Met ontzettend veel plezier heb ik de rol van Jan Brons mogen spelen. Na een intensieve repetitieperiode hebben we de voorstelling 13 keer gespeeld. En het was locatie-theater zoals het hoort in Nederland… buiten: dus ook tijdens een fikse regenbui ging de voorstelling gewoon door. Het publiek was lovend over de voorstelling. Alle acteurs, figuranten en medewerkers: bedankt voor deze mooie productie!

13494824_1156897084333274_2711515709044290450_n

Over de voorstelling:
Een tragikomische en muzikale theatervoorstelling over het lef om te leven.
De 35-jarige Winnie heeft eigenlijk nog niets bereikt in haar leven, terwijl haar jongere broer Jacco juist álles heeft; een succesvolle carrière en een gezin. En dan erft hij ook nog de antieke Brons-tractor…
Winnie weet niet wat ze aan moet met haar leven en vraagt haar overleden vader of hij een beschermengel kan sturen. Dat doet hij en tot haar stomme verbazing is dat Jan Brons, die hiervoor met tegenzin zijn comfortabele hiernamaals verlaat. Brons laat Winnie zien dat het hebben van succes niet hetzelfde is als gelukkig zijn.
Jan Brons is terug! speelde van 15 juni t/m 1 juli bij de voormalige steenfabriek aan de Langerijp in Appingedam. Hoofdrollen waren voor Lotte Dunselman, Arno van der Heyden, Steven Stavast en Marjolein Ley. De regie was in handen van Lies van de Wiel.

Jan Brons is terug! was een initiatief van Stichting Kronkels door Fivelingo die eerder op dezelfde locatie het succesvolle De Nieuwe Man realiseerde.

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube