Iemandsland

Iemandsland is een muzikale theatervoorstelling die van 12 mei tot en met 7 juni speelt in Nieuw Buinen.

Bannerafbeelding-1-699x350
Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes, geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten?

Iemandsland gaat over de betekenis, de herinnering en de gevolgen van het leven in de Veenkoloniën in de jaren ‘70. Het gaat over jongens met brilletjes, de buitenbeentjes die naar de grote stad vertrokken en de ‘binnenbeentjes’ die bleven.

De voorstelling is geïnspireerd op de liedjes van Bert Hadders en wordt uitgevoerd door een ijzersterke coalitie van noordelijk theatertalent.

Groepsfoto

Van links naar rechts: Erik Harteveld, Tim Meeuws, Albert Secuur, Lies van de Wiel, TJ Da Silva, Arno van der Heyden, Gabriëlle Glasbeek en Nick Kamerling

Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 in de saffraanbollenschuur van de familie Schipper-Elberse aan de Tweederde Weg (Zuid) 25 in Nieuw Buinen. De regie is in handen van Michael Helmerhorst (vis à vis). Bert Hadders en Carmen Schilstra zijn verantwoordelijk voor de muzikale en artistieke leiding.
141120 - Iemandsland

De kaartverkoop gaat via de website van Iemandsland.
Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de homepage (rechtsonder).
Op de hoogte blijven van Iemandsland kan ook via de perspagina.
En natuurlijk is Iemandsland ook te volgen via Facebook.

Trailer van ‘Iemandsland’.

Lammert Moaze

Lammert Moaze

This entry was posted in Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube