It’s a men’s world…

Dinsdag 28 september 2010

In ‘De Wereld Draait Door’ is Mathijs van Nieuwkerk in gesprek met  Cabaretprijs-winnaressen Claudia de Breij en Paulien Cornelisse over het einde van de mannelijke hegemonie in cabaretland. Dan tettert Jack van Gelder -aldus Mathijs- in zijn oortje, dat hij een eind aan het programma moet maken, want de spelers van Ajax en AC Milan betreden het veld in de Arena en Jack zit klaar voor zijn voorspel en live verslag. “We lopen uit, sorry dames, dit was de wereld draait door, tot morgen.”

Tja, eindelijk heeft de vrouw haar plaats  in het cabaret veroverd en hop, de man schakelt onmiddellijk over naar waar zijn wereld echt om draait, voetbal dus. “Coïtus interruptus” twitterde Claudia mild. Want in feite was het natuurlijk gewoon een ordinaire kutstreek van DWDD.

Voor de liefhebbers; Paulien speelt vrijdag in Roelofarendsveen, Claudia zaterdag in Vlaardingen en Ajax zondag in Amsterdam.

Arno

This entry was posted in Arno Schrijft. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube