Speciale voorstelling voor De Vrienden van De Tamboer in Hoogeveen

Vanwege het 25 jarig bestaan van de Vereniging Vrienden van de Tamboer in Hoogeveen speelde ik met pianist Bas Mulder en fotograaf/live-beamer Pjotr Wiese een exclusieve cabaretvoorstelling voor de leden. Puur Geluk en/of Zó. Van de 2500 leden was overigens nog geen 20 procent aanwezig. Maar dat waren dan ook de échte vrienden! Het betekende tevens de aftrap van Cabaret Festival Noorderlach, dit jaar voor de tweede keer in Hoogeveen.

Da's nou jammer. Geen foto's...

Onderdeel van de feestelijke voorstelling waren de plaatselijke specialiteiten Advocaat Het Drentsch Ei (Yvonne van rij 4 was er blij mee), Het Hoogeveen’s slokje (een kruidenbitter) en een blikje Fanta Zero (hoe verzin je het?). Want bij een feestje hoort drank. En voor de gelegenheid ook maar weer eens een staatslot. Toch leuk hoe ik mijn gokverslaving via het theater weet te onderhouden. En het lot is aftrekbaar van de belasting, want het is een rekwisiet. Als op 10 maart a.s. de jackpot valt op ons lot zijn De Vrienden van De Tamboer toch mooi 27,5 miljoen euro rijker. En het spreekt voor zich dat Bas, Pjotr en ik dan ook ‘Vriend” zijn.

Een winnend lot? Nummer: CK 018913. Na 10 maart hieronder het resultaat.

2011-03-10: Helaas. Nul komma nul euro van de 27,5 miljoen is bij ons terecht gekomen. Niks, noppes, nada! Volgende keer beter.

This entry was posted in Cabaret. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube