Projecten

Hieronder staat een aantal van de bijzondere projecten waar ik aan meewerk of meegewerkt heb. Elders op dit blog vind je uitgebreidere verslagen.

Ieder jaar in augustus sta ik bijvoorbeeld met Arno’s Aperitief op Noorderzon. In 2013 al voor de dertiende keer. Elke avond van 18:00 tot 19:00u in de Spiegeltent met een smakelijke en muzikale spraakwaterval. De Dinner Show met Dennis (Nolle) Cooking Place, als afsluiting op de laatste zondag van Noorderzon,  is inmiddels een traditie. Daaruit is weer voort gevloeid de formule ‘Dikkedakken met Dennis’, aanvankelijk een online kookshow, inmiddels een live dinner-show met cabaret tussen de gangen van het voortreffelijke drie gangen diner in Dennis’ kookschool in Groningen.

Eens in de zoveel tijd organiseerde  ik -naar voorbeeld van Jan J. Pieterse in Haarlem- een avond “Cultuur met mes en vork“. Dat gebeurde in de prachtige Plaats Melkema in Huizinge. Een drie-gangen diner omlijst met cabaret. We gaan er in de toekomst zeker mee verder.

Ik heb in een aantal Grand Theatre producties gespeeld in de Groninger Ommelanden. En in de ‘letterlijk reizende’ voorstelling “Olga” van het IVAK in Delfzijl. In de muziektheatervoorstelling ‘Beukema‘ en ik heb meegewerkt aan meerdere bijzondere concerten met het Politie Orkest Noord Nederland, met fanfare Oranje Nassau in Haren, de christelijke fanfare Beatrix uit Doezum en CMV HArmonie uit Leek. Onder ‘Projecten’ probeer ik van dat alles een beetje verslag bij te houden. Compleet is het (nog) niet, maar in de vrije uurtjes plaats ik er zo af en toe weer wat bij.

De kindervoorstelling ‘GELD‘ van het Drents Jeugd Theatergezelschap de Reus heb ik de afgelopen jaren 150 keer gespeeld. Binnenkort gaan we aan de slag met een nieuwe voorstelling. Uitgangspunt zijn de oude vertelplaten die vroeger op de basisschool werden gebruikt. Maar dan uiteraard in een heel modern jasje.

Voor ‘De Gelukscompagnie‘ presenteerde ik in het voorjaar van 2012 het televisieprogramma ‘Studio Geluk‘ dat onder andere werd uitgezonden door OOG TV. Het leverde een bijdrage aan het grote Culturele Evenement “Geluk, Tsjechov in de Veenkolonieën” en werd geproduceerd door FreshTV.

This entry was posted in Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

One Comment

 1. Henk de Wit
  Posted 16 juni 2011 at 13:00 | Permalink

  u lijkt mij als ik alles over u lees een erg veelzijdig man, u heeft veel
  talenten waar u mee werkt
  op dinsdagavond 28 juni a.s. hoop ik u te ontmoeten in de Oosterpoort
  te Groningen op de vrijwilligersavond waar u deze avond mee verzorgd
  ik ben n.l. verkozen tot 1 van 5 VIP’s en heb maar eens op internet opgezocht wat Arno van de Heijden zo al doet, leuk en goed.
  Ik kende u niet, maar nu heb ik even wat achtergrond”muziek”

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

 • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube