Arno’s Aperitief – Noorderzon 2015


Een impressie met foto’s, filmpjes en verhaaltjes
Een plog van Arno op Noorderzon 2015
Plus een podcast van Arno’s Aperitief op:
donderdag 20 augustus
vrijdag 21 augustus
zaterdag 22 augustus
zondag 23 augustus
maandag 24 augustus
dinsdag 25 augustus
woensdag 26 augustus
donderdag 27 augustus
vrijdag 28 augustus
zaterdag 29 augustus
zondag 30 augustus

2015-nzon-arno-vierkant-bierviltje-voorkant-defArno’s Aperitief stond voor de vijftiende keer in De Spiegeltent op Noorderzon. Elke avond tussen 18:00 en 19:00u werd je op onderhoudende wijze ontvangen door gastheer Arno van der Heyden en voorzien van een Aperitief van het huis en een Amuse van chefkok Dennis -Cooking Place- Nolle. Het Aperitief team bestond verder uit Bas Mulder (muzikale omlijsting en podcast), Pjotr Wiese (fotografie en live beamen) en Bram Douwes (de meneer van de TV).
Artiesten van naam en sterren in wording maakten hun opwachting in de Spiegeltent. Ter illustratie van het gesprek aan tafel was er altijd een optreden of demonstratie. En traditiegetrouw was er een hilarische Noorderzon Quiz waarbij vrijkaarten te winnen zijn. Dit keer een speciale jubileumeditie, waarbij iedereen mee kon spelen volgens het bekende spelprincipe “Servetje op, servetje af”.
Ron Glasbeek was wederom ‘artist in residence’ en heeft in tien portretten ‘de gezichten achter Noorderzon’ vast gelegd.
Harry Voornhout tenslotte gaf de cursus ‘Vouwen met een een blauw driehoekje’ in tien lessen in zijn blokje “Harry’s Origami Hoekje” op de Facebook Pagina van Arno’s aperitief.

Regisseur: Geert Oude Weernink
Producer: Lieke van der Schoot
Setdresser: Jessica Kloosterhuis

mda Petra Verweij, Frances de Groot-Folgerts, Bronno Kloosterhuis, John Voornhout, Thamara Kloosterhuis, Sarah en Rosa van Zonneveld, Tess Binee e.v.v.a.

balk-website-aperitief

This entry was posted in Actueel, Projecten. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*

  • Volg Arno van der Heyden op Facebook Volg Arno van der Heyden op Youtube